Dag 4486 – Inga vapen tillåtna på FedEx

Och mycket riktigt så precis innan 7 anlände mattkillarna i morse och gjorde alla mattor i hela lägenheten, jippi!! Visst är min champagne färg snygg? Och se vad det glänser till skillnad från den matta färgen som var där innan.

Nu ska bara alla tvättade gardiner strykas och hängas upp igen. De nya turkosa gardinerna jag köpte måste läggas upp och allting torkas av och kollas igenom.

Bombnedslag….

Inte nog med det kaoset måste dessutom åka downtown åt en klient och shoppa massor av västar och klänningar. Javier följer med för första gången. Många “fina” affärer som poppat upp i området, inklusive vår egen svenska Aqua. 
Javier är på mobilen och på emailen och jobbar medan jag shoppar 🙂 Bra teamwork.

Och så måste vi då skicka hem allt till Sverige och åker till den här FedEx centret i ett inte så bra område och möts av den här skylten….

Va?! Inte den världen jag är van vid 🙂

Och mycket folk som bor i sina tält och här kommer vi i vår Mercedes, man får en liten tankeställare, tyvärr är det ju väldigt mycket droger och då är det ju tyvärr väldigt svårt att göra något åt det. Men jag tänker på resten, de som är barn och nu bor hemlösa med sina föräldrar, och det är inga droger involverade, de skulle jag vilja hjälpa, ska klura ut något. Men det finns många vackra delar av downtown också, den hör kyrkan är ju gudomlig.

Kör mot Hollywoodskylten hemåt.Vad skådar mitt öga om inte en Range Rover SUV, cabriolet, önskar ju förstås att den hade metalltak som min Volvo men den är en bil jag och Javier skulle kunna dela på om ljudnivån inne i bilen är bra (brukar inte vara det med tygtak). Men ny teknik kan ju ha kommit ut, den här ska jag hålla ett öga på! 

Tar en lunch med Javier på Sweet Butter och sen en fika med Tina på samma ställe innan jag åker hem och kortar gardiner och stryker.

Måndag så det är hummerkväll på franska restaurangen 🙂 Jag äter lax…

Vi gick tidigt på middag så fixar lite till när vi kom hem och denna hörna i gästrummet/arbetsrummet blev jättegullig.

Dag 4485 – ommålat!!

Dag 4485 – ommålat!!

Dag 4487- Börjar med Yoga

Dag 4487- Börjar med Yoga

Newer post

Post a comment