Dag 4502 – Köpa ny säng

Vi har en medelbra säng här i Playa del Carmen, tyvärr bara 1.60 bred för vårt sovrum är väldigt litet. Vi köpte den när vi köpte huset och medan vi i LA har en 1.80 bred tempurpedic så lider vi lite när vi är här och varför? Det är väl bara att köpa en ny säng har vi precis kommit på idag?! Det tar en stund ibland innan poletten trillar ner 🙂 Så vi åker till Liverpool, vilket är det finaste varuhuset här för att välja ut en säng, och för 15000 kr får vi allt nytt. Tills vi ser den här tempurpedic madrassen som man lägger över sin befintliga madrass. Vi köpte en i gåva åt Javiers mamma för 11 år sedan och hon älskar sin och för 1500 kr och vi slipper slänga en helt okej säng så blev valet enkelt. Rest is part of my life, står det som slogan på sängen, det gillar vi. 

Hinner inte mer än ut därifrån när vi inser att vi borde köpa två till gästrumssängarna också, de är 1.20 cm breda. Tyvärr hade de bara en men de beställde den andra.

Köpte blommor igårkväll på vägen hem. Dags att hoppa i poolen.
På kvällen har vi middag hela familjen med Emma och Richi på La Familia, jag gick dit i vanlig ordning.

Står och väntar på Emma efter restaurangbesöket hon gick för att hämta bilen, de ska åka hem och vi ska gå vidare och ta en drink. Här är Norman, min fina 96 1/2 åring, den galna, underbara vetenskapsmannen och min svärfar.

Tar ett glas vin på ett ställe innan vi går hemåt, här hänger det cigarrblad på tork.

Dag 4501 – Inti Beach Club

Dag 4501 – Inti Beach Club

Dag 4503 – Presidente Intercontinental Cancun

Dag 4503 – Presidente Intercontinental Cancun

Newer post

Post a comment