Dag 4529 – Radio frekvens behandling i ansiktet

Ska på återbesök hos dermatologen idag och få radiofrekvens behandling i ansiktet som avslutas med kylbehandling. Blir avsläppt där medan Javier och Omar åker och städar nya lägenheten så vi kan börja visa den. 30 min senare är jag klar och går de 5 kvarteren till Boxcito för att titta på spegel över handfatet. Det obehagligaste idag var kylbehandlingen, för kallt för mig. Vi vill ha spegel med hylla och de har bara en, och den känns inte helt modern, eller kanske för modern 🙂


Hade helst velat ha den här men lite mycket pengar för en hyreslägenhet, kostar 4000 kr. Så Vi åker till Home Depot och där har de en vanlig spegel med en hylla och den blir det.

Hem och lagar mat med Omar, sista kvällen med middag hemma. Jag gör zucchinilasagne och han lagar inbakad köttfärspirog typ och ett litet glas vin till kockarna!

Mammita och Norman dricker ett litet glas tequila på altanen, och Javier arbetar, allting är som vanligt 🙂

Omar åker hem till sig vid 7.15, han brukar sluta sin dag efter diskningen mellan 18.30 och 19.30, och vi bestämmer oss för att spela Continental. Så det blir Baileys och kortspelning resten av kvällen, något den här familjen har gjort i 70 år 🙂 Mammita vinner och jag kom tvåa, måste betala henne 6 dollar och 30 cent imorgon.

Dag 4528 – Firar med Harrys stekhus

Dag 4528 – Firar med Harrys stekhus

Dag 4531 – flyger hem till LA

Dag 4531 – flyger hem till LA

Newer post

Post a comment