Dag 4543 – packar, poolen och shoppar

Min födelsedag imorgon så bestämmer mig för att ge mig själv lite kläder i present. Åker till TJ Max och shoppar en klänning. Vidare till Bloomingdales och shoppar tre toppar på rea på Sandro, och så ett par jeans, nu kan jag börja packa. Men först lunch med Javier och poolen, en liten solbränna innan jag landar i regniga Sverige 🙂

Har ju bara handbagage och har valt att resa i den svarta outfiten istället för den blå. Men jag har massor av olika fester att gå på så behöver mycket olika kläder. Och sen ska vi ju ner till varma Spanien efteråt så då behövs sommarkläder. Sen måste jag ta med en gravidkudde till Tina samt paketet jag skickade till syster som kom tillbaka måste ju packas ner också, vilket betyder mindre kläder till mig.

Klännningen längst till vänster är den jag shoppade på TJ Max, sen kjolen och de två topparna är mina favoritkläder just nu. Den röda toppen är från Sandro och den köpte jag idag. Samma med den blå med stjärnor på. 

Japp det här är kläderna som får åka på semester 🙂 Den kornblå toppen är också ny från Sandro tillsammans med de mörkblå jeansen från J Brand. Får med mig 4 par skor plus de som jag har på mig. Och allt får plats, även om det är ett tungt handbagage 🙂 

Tar ett glas vin med Javier och pratar, älskar att packa 🙂 vilken mysig dag jag har haft. 

Imorgon är det min födelsedag men vi jobbar ju på filmen så det kommer bli lugnt, såg den här online och tycker den är superkul!

Dag 4542 – Ska jag välja svart eller blått?

Dag 4542 – Ska jag välja svart eller blått?

Dag 4544 – firar en lugn födelsedag

Dag 4544 – firar en lugn födelsedag

Newer post

Post a comment