Dag 4544 – firar en lugn födelsedag

Åh vad underbart att vakna upp till alla födelsedagshälsningar, äter frukost i lugn och ro innan jag öppnar Facebook och börjar gå igenom alla meddelanden. Javier har varit uppe supertidigt och jobbat.

Så den här vita statyn fick jag i julklapp när jag var 16 år av min dåvarande pojkvän och den har följt med i alla år i LA, postar den på hans födelsedagshälsning till mig. Och de här skorna ville en annan vän veta mer om så har tagit hand om detta idag 🙂


Det blir poolen, skulle egentligen gett mig ut och shoppat tårta och blommor till mig själv då Javier är så upptagen med jobb. Men orkar inte, vi flyger ju snart och jag äter hellre svensk tårta hemma. Och om jag verkligen ville att Javier skulle ta en paus från jobbet och åka och handla åt mig så hade han givetvis gjort det, men 100 gånger hellre att jag vill att han blir klar med jobbet tidigare så vi kan slappna av. Poolen i två timmar med goda grannar, jättefin dag i Los Angeles. Dags att göra sig iordning och ta en Uber till Beverly Hills. Jag har en väldigt sexig man!

Bytte om 2 gånger, insåg att det jag satte på mig först hade jag på mig på min förra födelsedag 🙂

Har beställt bord på Madeo i Beverly Hills och får reda på idag att de beställer alladina råvaror direkt från Italien, det måste vara därför jag gillar det här stället så himla mycket! 

Underbar middag som varar i över 3 timmar, vi älskar att umgås.

Knasig frisyr det blev idag, men ack vad mysigt vi har haft det, överlycklig! 

Dag 4543 – packar, poolen och shoppar

Dag 4543 – packar, poolen och shoppar

Dag 4545 – planerar semester i Spanien

Dag 4545 – planerar semester i Spanien

Newer post

Post a comment