Dag 4579 – Shoppar, bokar resa och får behandling

Alltså den här hoodien från Sandro är ju helt underbar, tyvärr slutsåld dock, finns på Harrods i England om någon har vägarna förbi.


Bokar även resa hem till Rydaholmsdagen men det blir en kort visit på 4 dagar och 2 dagar i Stockholm. Fanns inga andra bra resor som var okej i pris. Poolen på morgonen innan det är dags för besök hos dermatologen. Jag har nämligen bestämt mig för att inte göra mer botox eller fillers, testade ju några gånger men inte för mig, vill inte ha ett stelt ansikte, vilket jag tror det blir i slutändan. Istället har jag valt att använda radiofrekvenser för att tighta upp ansiktet och avsluta med en fuktighetsmask, underbart. Är ju så mycket i solen så tror rynkor kommer komma tidigare till mig så nu är tiden att förebygga. Känner mig otroligt sexig, men skönt är det.

På kvällen blir det mer behandlingar men får åka in till Cancun, får radiofrekvensbehandling för att ta bort mina två ärr. Och otroligt vacker himmel på vägen hem.

Mammita lagar mat på kvällen, inte hänt på länge 🙂

Beställer nya skor från Rockport till pappa på kvällen, 3:e paret som jag beställer åt honom, hans favoritskor och han råkade få målarfärg på de andra 🙂

Dag 4578 – Spenderar dagen på beachklubb

Dag 4578 – Spenderar dagen på beachklubb

Dag 4580 – Middag på stan

Dag 4580 – Middag på stan

Newer post

Post a comment