Dag 4599 – Semesterplanering med goda vänner

Den här kom upp på mitt Facebookflöde idag, kul och enkel Halloween håruppsättning för barn, underbar och perfekt att ha i skolan utan en massa kladd i ansiktet.

Elviz är med oss även idag och idag står det shopping på temat. Börjar med Nockeby och äter även lunch där, så himla bra ställe med husmanskost.

Shoppar den här blusen från Custommade, det enda jag hittar.

Sen fika i Brommaplan efter att ha gått en lång runda på Bromma Blocks utan att hitta något. Den här snyggingen är med oss.

Kramar hejdå till Elviz som åker hem, Malena och jag tar tunnelbanan in till stan, hon åker och arbetar och jag går på shoppingrunda. Hittar bland annat den här penisvasen i rosa som skulle vara en perfekt gåva till älskade lillasyster, men för 1900 kr så får den vänta till ett speciellt tillfälle 🙂

Testar massor av olika BH både på NK och på Birger Jarl Under och på den sistnämnda hittar jag massor av underbara svarta. De här är från Chantelle och Chantal Thomas, underbara.


Sen är klockan äntligen 5 och jag beger mig till Sturehof för middag med lillebror och underbara tjejer. Ska bland annat planera semester till Krakow nedstorma tjejgänget i Maj! Och det här vinet är fantastiskt, Il Poggione ett Brunello di Montelcino från 2011.

Börjar med en näve handskalade räkor och fortsätter med blodpudding som jag inte ätit på 21 år 🙂 Och den här är fantastisk, bästa blodpuddingen någonsin!!

Glass och Hjortron och plopp till efterrätt, fantastisk middag, Sturehof är bäst!!


Kramar hejdå och åker till Gamla stan och hämtar upp Daniela och åker hem.

Dag 4598 – Är hemma med båda syskonbarnen idag

Dag 4598 – Är hemma med båda syskonbarnen idag

Dag 4600 – Flyger hem till LA

Dag 4600 – Flyger hem till LA

Newer post

Post a comment