Dag 4621 – Testar olika sorters kött

Går ner vid 9 på morgonen, gör en kaffe latte och njuter av morgonen. Vid 9.30 inser jag att jag glömt sätta på slowcookern… vi ska ha provsmakning ikväll, 5 sorters kött från Vietnamesiska affären och 2 från Whole Foods. Varav 2, revben från biff och gris ska jag slowrosta medan Letchi ska steka resten ikväll. Vi får besök av pappas kompisar från Blekinge och istället för att gå ut och äta då de kommer vara jättetrötta så lagar vi mat och äter tillsammans innan vi kör dem till deras hotell.

Det blev ägg till frukost innan jag släpper av dem i varuhuset, jag ska klippa mig hos Maranda medan de shoppar. 1.5 timmar senare plockar jag upp dem och jag älskar väskan och kläderna från Michael Kors, så fina.

Perfekt när jag sitter hemma och pusslar i jul 🙂

Jag och pappa åker till LAX på kvällen och hämtar upp Bo-Göran och Gerd och sen blir det en lyckad middag hemma. Första gången Letchi lagar mat till fler än 4 personer och hon gör det så bra, även om klockan är 21.00 när vi kommer från flygplatsen. Vi testar olika sorters ryggbiff, med ben och utan, vi testar revben på biff och gris, entrecote och jämför köttet på Whole Foods och Vietnamesaffären och tyvärr smakar inte köttet på Whole Foods dubbelt så gott trots sitt dubbla pris 🙁 Vid midnatt kör vi dem till deras hotell, som vi även bokar senare datum.

Dag 4620 – Letar tyger för att öppna företag med syster yster

Dag 4620 – Letar tyger för att öppna företag med syster yster

Dag 4622 – Burton skidjacka

Dag 4622 – Burton skidjacka

Newer post

Post a comment