Dag 4642 – Tömmer mammas lägenhet

Idag har vi möte i Värnamo med en revisor klockan 10, han är specialist på överlåtelser, jag och lillebror funderar nämligen på att ta över gården från pappa… Men innan detta möte har jag varit uppe och städat sen klockan 4 i morse 🙂 Javier och jag sover inte i samma rum, hopplöst när man har jetlag man vaknar av minsta lilla och väcker bara varandra. Så han var uppe mitt i natten medan jag sov genom hela natten och vaknade tidigt istället.

Kan säga att mötet och våra valmöjligheter känns väldigt bra…

Efteråt blir det lunch på tre liljor, jättegott. Missar Thanksgiving i år, vilket är en högtid som jag gillar mer och mer för varje år.

Och sen åker vi till Brushanen för att tömma mammas lägenhet, hon har ju bott på ett så kallat LSS boende och det har varit fantastiskt.

Jag har med mig 2 stora resväskor, 4 ikeapåsar och antal plastpåsar, ska ju inte vara några problem att få med det hem… ack vad fel jag, det blir 4 turer med bilen innan vi får med allt 🙂 Men idag gör vi bara en tur, måste ju ta hand om det hemma också. En av dessa turer med alla möbler gjorde pappa och Robert i helgen så tre turer med prydnadssaker, handdukar, sängkläder och resten, och pappa kör combi. Jag hade tagit med för att kunna flyttstäda men det får vi ta nästa gång. Fyller bilen innan det blir tårta och mys med personalen. Bild från de allmänna utrymmena och en otroligt god tårta från Stigs.

Säger hejdå och tackar för denna tiden, och vi kommer tillbaka imorgon och hämtar lass nummer tre. Sen klockan 4 på morgonen idag till klockan 11 på söndag så sover jag max 6 timmar per natt och resten sorterar jag, städar ur skåp, städar, dammar, fixar och donar. Har jättesvårt att sitta still. Och då de har väldigt strikt sophantering på Brushanen så är allt med hem och inget är kastat. Kläderna och andra personliga saker sorterar jag och pappa ihop, vad ska Letchi ha, jag ha och Malena ha, lillebror och pappa, samt slängas. Även lilla Eztelle får massor, ett så himla gulligt rosa bäddset med tillhörande dynor, dukar och sängkläder, samt mammas fina spegel.

Det kommer bli en tur till återvinningen på lördag så jag har 1.5 dagar på mitt att göra iordning allt.

På kvällen kommer Anders och Inger och bjuder på ostkaka, så gott. De får mammas soffbord som jag inte visste vad jag skulle göra av 🙂 Pappa får uppdraget att vispa…

Stupar i säng vid 10 på kvällen.

Dag 4641 – Flyger dag 3

Dag 4641 – Flyger dag 3

Dag 4643 – Sorterar mammas saker dag 2

Dag 4643 – Sorterar mammas saker dag 2

Newer post

Post a comment