Dg 4674 – Julmiddag och de tror vi är Food Critics :)

Vår sämsta utsikt någonsin i Las Vegas… Men god morgon juldagen!!

Tar en caffe latte på Coffee Bean och sen en Uber till Outleten, den norra outleten i Las Vegas är bättre än den södra.

Mycket bättre märken och bättre kvalite. Min lilla shoppoholic hittar massor medan jag köper noll, har alldeles för mycket kläder. Det enda jag kommer behöva är en klänning till Nicoles bröllop, och även där funderar jag på att återanvända någon av alla dessa klänningar jag bara använt någon enstaka gång.

Vi tar en Uber till Bellagio, jag har bokat bord på min italienska favorit. Kan du begripa att de åker karuseller där uppe på toppen, zooma in får du se två stycken, samt så har de Bungy Jump från Stratosphere som kasinot heter…

Fontänen vid Bellagio och du har Eiffeltornet framför där vi åt lunch igår.

Väldigt romantisk lång lunch och jag beställer samma vin som jag gjorde sist vi var här.

Häftig vinkällare.

Till hotellet och vilar, varit en lång dag när man vaknar lite innan 6 på morgonen. Vaknar innan Javier så tittar på Ensam Hemma och gör mig iordning. Är skittråkig men hittade den perfekta toppen och kjolen på Michael Kors så kunde inte låta bli, känner mig härligt julfin.

Jag har bokat bord på Morels Stekhus och vi har varit här många gånger förut så vet att det är bra.

Väldigt trevlig middag och vi pratar som vanligt med alla servitörer och har roligt. Det är en 4 timmars middag så när vi ber vår sommelier hjälpa oss att välja flaska nummer två och sen råkar det vara managern vi pratar med så han erkänner att de inte har en sommelier ikväll men att han gladeligen hjälper oss och vi pratar om olika restauranger i LA och resor, mat och vin. När sedan notan kommer så är det dyrare viner borttaget från notan och vara det billigare kvar att betala. Nog att vi är trevliga men en 1000 kronors rabatt kan bara betyda att managern trodde att vi var matkritiker, journalister som skriver för något magasin.

Tar lite kort, det har varit en perfekt juldag!

Dag 4673 – Kör till Las Vegas på julafton

Dag 4673 – Kör till Las Vegas på julafton

Dag 4675 – Ståupp komedi

Dag 4675 – Ståupp komedi

Newer post

Post a comment