Dag 4698 – Bröllopsplanering

Vi vaknar supertidigt och åker till Imprevist och äter frukost.

Sen till Hotellet där Nicole ska ha sitt bröllop och pratar med eventplaneraren Lorena.

Hon rekommenderar ett bageri och en blomsteraffär, så det blir nästa stop. Massor av nya restauranger i Playa del Carmen, Celia tacos är en av dem och denna restaurang har ett ställe precis där vi bor också, vi åt där när vi landade igår kväll.

Eller den här, Sonora Grill, hit vill jag gå ikväll.

Vi älskar blomsteraffären, hon har mycket vackert och det känns mer som en utbildad florist arbetar här. Vi ska få pris på brudbukett, en båge av blommor bakom brudparet när de vigs, gången upp, brudgummen knappnålsblommor samt till Nicoles föräldrar.

Floristen på Nectaria blommor rekommenderar en annan bagare än den mittemot så vi bestämmer oss för att besöka båda namnen vi fått.

Det första som hotellet rekommenderade heter Shoebox cake och de ber oss kolla online när vi frågar efter bröllopstårta, sådär mottagande. Åker till nästa ställe och älskar Carla som blomsteraffären rekommenderade, så beställer en tårta till 35 personer av henne. Kommer bli något sådant här med citronsmak, hallon i tårtbottnen och med smörkräm utanpå. Jippi vi är klara, nu behövs bara ljushållare!

Handlar blommor på min gamla hederliga blomsteraffär hem till oss, det duger för en bukett hemma, och så här stökigt var det inte på Nectaria….

Även skillnad i pris, den här kostar 100 kr och på Nectarine säkert det dubbla, men det hade också sett bättre ut.

En tur till Cancun och besöker en notarie, träffar Javiers läkare innan vi kör hem igen och går och äter en sen middag på Sonora Grill. Stannar till på Michael Kors och testar tre klänningar till Nicoles bröllop, den är kul men är bara sådär på, känner mig lite som en bakelse.

Ska fundera på den medan vi äter.

Lite barnsjukdomar fortfarande trots att det är flera veckor sedan de öppnade och är del av en kedja så detta borde inte hända. Alla springer omkring som yra höns, tar 15 minuter och jag får påminna vår servitör om att öppna vinflaskan innan han tar vår order då den redan stått där ett tag. Börjar ta vår beställning men måste avbryta och hjälpa till vid ett annat bord. Allting är väldigt rörigt och oproffessionellt. Ska man jämföra med Harrys som vi besökte ungefär vid samma tidpunkt efter deras nyöppnande så får de en 5:a och här en 2:a känns inte ens som Sonora Grill har tränat upp sin personal. Men vi älskar deras olika salter som är smaksatta, precis som på Morells i Las Vegas.

Dag 4697 – Kallt i Playa del Carmen

Dag 4697 – Kallt i Playa del Carmen

Dag 4699 – Date med Bernie

Dag 4699 – Date med Bernie

Newer post

Post a comment