Dag 4711 – Testar bättre tandkrämer

Ett tufft yogapass, och sen skyndar mig till en ny restaurang för att möta upp Marcela, Javiers ex och brudens mor för att lugna henne inför bröllopet 🙂

En trevlig lunch och vi får massor gjort, bokar hotell för henne i Playa, klädkod, vad hon kan köpa, och hjälpa henne boka hotell.

Det blir en lugn kväll hemma, jag lagar en äcklig soppa, råkade hälla i halva saffransburken, och en pasta som huvudrätt. Tittar på filmer och bara vilar, min kropp är trött.

Jag har shoppat dyra tandkrämer, vi reser så mycket att jag aldrig kommer göra min egen. Men tror verkligen på att borsta tänderna med en hälsosammare variant. Vi gillar den här från Desert Essence, men de har ingen i en liten storlek som jag kan ta med när vi reser, så måste leta upp ett alternativ.

Så de 4 tandkrämerna jag köpte är tre från Jason, och en från Urtekram.

Längst till vänster är Jason tandkräm med kokosnöt och konsistensen är slemmig, smakar gott men äckligt slemmig, den värsta av alla vi provat.

De två i mitten Sea Fresh och Power smile, båda tandkrämerna är starka, fräscha men fortfarande en tråkig konsistens om du jämför med Desert Essence på första bilden.

Jag älskar Eucalyptus, men tandkräm nummer 4 från Urtekram smakar som om jag tagit ett bett direkt från trädet. Kunde varit lite mindre bitter så hade den varit perfekt.

Ska behålla de mittersta men ge bort de två yttersta till Javiers mamma så hon kan prova dem.

Dag 4710 – 4 butiker innan jag har alla vaser

Dag 4710 – 4 butiker innan jag har alla vaser

Dag 4712 – Beställer födelsedagstårta

Dag 4712 – Beställer födelsedagstårta

Newer post

Post a comment