Dag 3789 – storshopping åt systerdottern

Så vi har utsikt över Sesame Street från vårt hotellrum 🙂 

 Den egentliga orsaken till att vi är här är för att Patricia ska få en ny dator i julklapp av sina föräldrar och då hon antagligen aldrig kommer att kunna få igång den på egen hand så har vi lovat, ja eller Javier lovat att hjälpa henne med inköp och installation. Men medan de sitter i en timmes bilfärd till Apple-butiken så ber jag dem ta med mig och syster-dottern till det närliggande varuhuset så länge istället.  Vi kan shoppa loss medan de pratar i bilen. Och kul att få skämma bort henne lite, hon är 14 år gammal och får välja vad hon vill, så vi shoppar 3 par jeans, läderkängor och massor från affären nedan som är hennes favoritmärke 🙂 3 timmar senare och åtskilliga tusenlappar fattigare men med en överlycklig tonåring vid min sida så blir vi upphämtade och åker hem till deras nya ställe de precis flyttat in till.

   
Lämnar av alla påsar och åker till möbelaffären och letar upp en Tv-bänk att ställa datorn/Tv:n på. Det blir den översta gröna. Och sen är det dags att åka hem och börja installera. 

 Det är vackert i Philadelphia.
   
Tre små söta katter har de. Javier som är allergisk äter medicin för brinnande livet 🙂

    
Självklart så måste han testa 🙂

 
På kvällen blir det middag på en Teppanyaki restaurang, det är när kocken lagar maten framför dig, supergott. Fast du stinker nog lite stekos efteråt. 

   
 

Javier bangar aldrig och här får han sake av kocken 🙂 Väkdigt trevlig middag! 
   
Tror ni städpersonalen hade bråttom i morse 🙂
Så en kompis har postat på FB nu när alla håller på med fotoutmaningar och trodde först det var en dubbelgångare då jag inte kommer ihåg festen men inte, så roligt att ha, jag har knappt några kort från mellan 20 och 30 år.  

Dag 3788 – Flyger till Javiers syster i Philadelphia

Dag 3788 – Flyger till Javiers syster i Philadelphia

Dag 3790 – går igenom mammitas minnen

Dag 3790 – går igenom mammitas minnen

Newer post

Post a comment