Dag 3793 – injicering av ozon i blodet

Vi har tid för ozonbehandling hos vår naturläkare på morgonen. Han är utbildad läkare i USA men åker dit regelbundet och utbildar sig vidare, jätteambitiös kille i 45 års åldern. Så Javier bröt ju ryggen när han åkte skidor för 20 år sedan och har haft ont  sedan dess när han sitter still för länge. Men så för 6 år sedan fick vi nys på denna läkaren och hans mottagning och Javier påbörjade då sin ozonbehandling. Han fick ozon injicerat direkt in i disken, gjorde tre behandlingar per år och mår idag mycket bättre, han har nästan aldrig ont och disken har höjts med 0.2 mm. Men vi får det även insprutat i öronen mot förkylningar, rengör tänderna samt det Javier får idag injicerat i blodet. Han säger att det ger en kick och det stämmer säkert, han är ju aldrig sjuk. 

    
Här sprutar vi in ozon i öronen 🙂

 Tillbaka och tittar på huset på eftermiddagen och de gillar det lika mycket som oss. De här grusgångarna går bakom huset i flera kilometer runt området, här kommer jag gilla att springa.
   
 
Ingen insyn mot vägen vilket också är positivt. Hem och planerar köpet…

  

Men så börjar då planeringen att urarta, de vill ha sovrummet uppe vilket nog är en svit på 50 kvm, och då har vi ju inte åstadkommit något över huvudtaget, samma jäkla trappor. Vi har ändå pratat om att bygga ut sovrummet ytterligare på nedervåningen så att det blir ännu större. Menvi ska träffa mäklaren på frukost imorgon så får vi se vad vi bör lägga för bud om det kommer till det, men jag börjar tvivla 🙂

Dag 3792 – köpa nytt hus i Playa del Carmen

Dag 3792 – köpa nytt hus i Playa del Carmen

Dag 3794 – Nya restauranger i Playa del Carmen

Dag 3794 – Nya restauranger i Playa del Carmen

Newer post

Post a comment