Dag 3795 – detox rengöring

Idag provar vi att med hjälp av elektroder att dra ut gifter ur fötterna. Vanligt vatten med badsalt så att vattnet får rätt PH värde.  

 Jag sitter här och väntar, 30 minuter tar det innan det är klart. 

   
Och så sakteliga börjar vattnet förändras och bli smutsigt. 

 Så alla färger i vattnet betyder något, även skummet, och vi har helt olika färger jag och Javier. Min är helt svart, hon frågar mig om jag är eller varit rökare, vilket svaret tyvärr är ja, även om det är 6 år sedan jag slutade. Det gör väl inte saken bättre av att vi bor i LA kanske.    

 Urk, vilket äckligt vatten. Det bästa är ändå efteråt när jag torkat av fötterna, otrolig känsla för mina fötter är lika mjuka som en bebisfot. Härifrån åker vi till varuhuset Liverpool och köper två nya soffor, vi kommer behöva bäddsoffor till jul då det kommer mycket folk, men det blev inte den här även om jag tyckte den var supersmart.

   

Köper två beigea bäddsoffor, betalar och de kommer att levereras den 15 december, perfekt. Vidare till örondoktorn och rensar öronen 🙂 En riktig pilldag idag… 

Vi har fått besök från Mexico city, vår vän Eduardo har bestämt sig för att stanna med oss några dagar då han ändå varit på mässa i Cancun. Han har installerat sig hemma medan vi varit ute och flängt så åker hem och hämtar upp honom och kör igen till Casa Sofia och pratar och äter och dricker gott. 

  

  

  

Hem och badar i poolen!
På kvällen går vi ut och äter, tittar på solnedgången och går en runda på stan.   
Vi hamnar på bordet jämte våra grannar som firar bröllopsdag och medan Javier och Eduardo går tidigare till Wah-Wah för att börja spela så vill de att jag sitter med dem:)  

  

Vidare ner och dags att dansa med mina vänner!
Eduardo har köpt cigarr så det måste jag prova förstås 🙂  

  

  

  

  

Dag 3794 – Nya restauranger i Playa del Carmen

Dag 3794 – Nya restauranger i Playa del Carmen

Dag 3796 – Tar en massage på stranden

Dag 3796 – Tar en massage på stranden

Newer post

Post a comment