Dag 4764 – Middag på Soca

Jag gick på yoga idag medan Javier har arbetat hela dagen. På kvällen går vi och äter söndagsmiddag på Soca och jag visar honom mina ideer och ritningar på vad jag skulle vilja göra med renoveringen av Hjortsjö.

Ostron och kött…

Vi vet ju inte vad något skulle kosta än, vi vet priserna på att renovera i USA och Mexico men har ingen aning om vad det kostar i Sverige, vi bara antar att det är mycket mer 🙂 Men låt oss börja högt och sänka våra krav istället för tvärtom samt, så kan vi ju göra det över flera år. Måste bara hitta ritningarna först i Hjortsjö någonstans så jag får exakta mått. Älskar den här ritningen över köket, japp skulle vilja utöka köket så att vi får den där enorma samlingsplatsen som saknas i Hjortsjö.

Så här ser planlösningen ut idag.

Och det är något så här jag skulle vilja göra i köket istället. Och då skulle Vardagsrumnet bli en salong och vi får en riktig matsal istället. Och Tv-Rummet är uppe just nu och vi tittar aldrig på TV, jag älskar att titta på TV och laga mat så tror att ett litet tv-rum nere skulle passa perfekt, så är vi ännu mer samlade i köket.

Ska hitta förslag på mina ideer imorgon.

Dag 4763 – Barnvakt åt Arielle

Dag 4763 – Barnvakt åt Arielle

Dag 4765 – Googlar bilder för att renovera Hjortsjö

Dag 4765 – Googlar bilder för att renovera Hjortsjö

Newer post

Post a comment