Dag 4900 – Yoga

Trodde alltid att jag skulle tröttna på yoga men det gör mig fortfarande lika lycklig. Idag tar jag en klass vid 8.30 på morgonen och sen är jag fri resten av dagen, än så länge. Gör en soppa på röda linser, ingefära, vitlök, morötter, chili, turmeric och en massa annat och så pekannötter som dekoration. Knäckebröd med skinka till och mitt iste, sen kan jag jobba på min hemsida igen. Har börjat bli lite sugen på att börja jobba med event igen, bara extra förstås, men vill hitta något roligt.

På eftermiddagen går jag till Bloomingdales och hämtar upp mitt Gucci Armband, jippi äntligen.

Hittar de här söta diamantörhängena samtidigt, 50% rabatt på guld och diamanter bara så där plus ett gift card 🙂

Men de är jättefina, så snygga: hade jag inte beställt en parfym till mig själv från Javier från Bond NY n.o. 9 så hade han fått shoppa dem 🙂 Haha 🙂 Han hinner inte shoppa och på detta viset får jag vad jag vill ha 🙂 Från 950 dollar till 475 dollar för örhängena.

På kvällen lagar jag vild lax från Canada i ugnen, till det har vi stekt potatis och en guacamole med extra citron och utan lök i, jättegott med ett rött gott vin till. Vi har bara 500 kronors flaskor kvar i vinkällaren så kommer dricka fint nu tills jag hinner shoppa igen 🙂

Dag 4899 – Bokar min födelsedagshelg

Dag 4899 – Bokar min födelsedagshelg

Dag 4901 – Frukost vid poolen

Dag 4901 – Frukost vid poolen

Newer post

Post a comment