Dag 4945 – Uppe med tuppen

Japp, går upp vid klockan 6.30 för att göra tidig yoga med Mark, Mixed Level Flow. Hemkommen från yogan gör jag avokadotoast med bacon, chili och sesamfrön. Javier får tomater och ägg på sin också, urk gillar inte “blöta” mackor.

Hinner med 30 minuter i poolen innan det är dags att åka och göra naglarna. Inte bara jag som är uppe tidigt och tränar. Det står Kuk Sool Won på henns rygg, undrar om det har några likheter med det svenska ordet?! 🙂

Sen blir det gelnaglar, massage och pedikyr hos min nageltjej Vivi.

Vidare och gör håret hos Julie-Ann, ska föna och göra en toning, tyvärr tar det längre tid när det visar sig att mitt hår blir orange så hon får göra om det och jag är försenad till min lunch med Cia och tjejerna.

Jättemysigt, älskar jordgubbar och grädde och hon hade gjort en fantastisk sallad med räkor.

Hon har Per Mobergs kokbok, den måste jag skaffa och den här ska jag laga när jag kommer till Sverige på tisdag.

Hem och myser med Javier, han testar fotona på sin nya telefon. Det är jag som är paparazzi i familjen så därför finns det tusentals foton på Javier men väldigt få på mig 🙂

Vi är ju båda borta i minst två veckor och då brukar Javiers kusin Victor vattna blommorna och för det får han en flaska vin och även om jag är ledsen för att skiljas från min favoritflaska så är den på topp just nu så den får han. Vinet är från Buena Vista i Sonoma, och jag älskar flaskan.

Packar och tidigt i säng.

Dag 4944 – Doterra

Dag 4944 – Doterra

Dag 4946 – Javier flyger till Cancun

Dag 4946 – Javier flyger till Cancun

Newer post

Post a comment