Dag 5009 – Firar på Soca

Vaknar till kaffedoft, igen alldeles för tidigt, har så mycket energi att det bubblar. Gör min citronshot, 1-2 limes eller citroner beroende på storlek, ⅓-dels glas, halv tesked honung och varmt kokvatten så sätter du igång magen. En kopp kaffe och underbara Victor har redan precis pressat apelsinjuicen och gjort en fruktskål till mig, nästan en bättre sambo än Javier 🙂

Förbereder fraktsedlarna och går sedan med tonvis av kläder till mitt postkontor som ligger 100 meter bort 🙂

Skit sålde för över 2000 Dollar i natt, jippi och fick betalt med en gång, underbar känsla.

Hem och laddar upp mer kläder till Ebay, får ju lägga upp 50 stycken utan att det kostar extra. och efter toga går jag och firar med middag på Soca, en liten förrätt med lax, ett gott Rioja och till huvudrätt stekt lax, supermysigt.

Hem till Negin på kvällen och han som köpte 13 av plaggen undrar hur många jag har kvar 🙂 Så tillsammans med Negins man Sean så skriver jag ett email och erbjuder honom alla mina 450 plagg från Junker Designs för det fashionabla priset av 16000 dollar 🙂 100 är skitplagg jag aldrig kommer bli av med. 150 är säljbara, 50 är helt okej och lättare sålda och 150 är fantastiska, så egentligen är det ju de 150 fantastiska som han betalar för. Och sen är det bara att vänta, den som skriver först förlorar. Hem och sover vid midnatt.

Någon är trött men så söt 🙂 Sean somnar efter alla emailskriverier 🙂

Dag 5008 – Thanksgiving med Negins familj och säljer massor

Dag 5008 – Thanksgiving med Negins familj och säljer massor

Dag 5010 – På fest hos Emma

Dag 5010 – På fest hos Emma

Newer post

Post a comment