Dag 5063 – Slipardag

Idag är mitt spacklande äntligen över och det är dags att börja slipa. Tekniken är att slipa lite och sen känna efter, man ska bara slipa bort kanterna och sen slipa väldigt lite i mitten. Och jag älskar att spackeldamm trillar rakt ner och inte yr runt!

Och jag som inte gillar damm 🙂 Men min takbjälke börjar arta sig. Samt så bestämde vi oss äntligen för Pergo golvet jag ville ha. Vi kunde ju inte ha äkta golv för det skulle bygga för mycket och då hade vi varit tvungna att göra om mycket mer som trappräcken och trösklar. Hade beställt 88kvm till övervåningen, vi gör ju inte om tvättstugan och badrummet. Men idag ringer leverantören och säger att de slutat med det golvet så att det enda andra alternativet i furu de har är det här:

Jag har inget annat alternativ än att beställa det, så länge det är 1-stav och furu då vi har äkta furu i resten av huset så blir jag nöjd. Det kommer om några dagar.

Och nu börjar snickarna tjata om dörrar, och fogar så får nog fixa det i slutet på veckan. Detta måttet är viktigt när man ska köpa nya dörrar.

Och jag har två par målarbyxor, två undertröjor, och två hoodies som jag änvänder, byter med och tvättar varannan dag, detta är den cerise hoodien, och jag börjar så smått hata dessa kläder.

Dag 5062 – Gör min egen mumma

Dag 5062 – Gör min egen mumma

Dag 5064 – Köper ny bil i Mexico

Dag 5064 – Köper ny bil i Mexico

Newer post

Post a comment