Dag 3903 – Planerar min vårgarderob

11 år sedan idag sen jag flyttade från Kalmar till Los Angeles… Det blir nog en del resor framöver, både i jobbet och privat och jag planerar bland annat att försöka följa med min syster till Polen i Maj. Oavsett var jag hamnar så med all säkerhet så kommer det bli långa promenader, väldigt långa promenader. Mina promenader brukar avslutas på fin restaurang, kanske till och med på nattklubb efteråt och vad ska man då ha för skor? Inte så jäkla kul att gå runt i tenniskor hela dagen, även om jag bestämt mig för att leta upp ett par helsvarta som jag kan ha i nödfall. Du kan ju heller inte ha för höga skor om du ska gå och dansa i dem en hel dag. Kommer på att ett par Espadrille Sandaler måste vara bästa lösningen. Mina jag hade här i Mexico gick sönder i fredags, när vi kom hem efter att ha gått och dansat i timmar och jag går in genom ytterdörren på vårt hus så släpper sulan, så lite glad att det inte hände när jag var på krogen 🙂 Hittar dessa från Free People som jag älskar för de lite bredare banden, men min storlek är slut, snyft. Och det var liknande till dessa fast lite lägre som jag hade sönder i fredags.
FreePeopleEspadrille
Ser även de här träskorna från Free People som är roliga, men jag har 6 par Swedish Hasbeens som jag tror är skönare att gå i.
FreePeopleShoeILikeClogBlue FreePeopleShoeILikeClogPink
De här från Castaner är nästan perfekta, hade älskat dem om banden var bredare, så mycket skönare då bredare band skär in mindre i huden, typiska långpromenadsproblem för människor över 35 🙂EspadrilleCastanerBlackWedge1 De här är underbara men för 5000 kronor och utan klack så är de fantastiskt fina men fel för mig. Bland de sötaste skorna jag sett tror jag.

Och det är dessa svarta från Nike jag ska shoppa för i-nödfall-skor till promenixerna, helt i svart så att man kan gå in på ett fint ställe utan att känna sig helt malplacerad. NikeShoeIWant
Så av alla jag tittat på, fram och tillbaka mellan Wedge, Sandaler och Espadrille så är jag nästan säker på att dessa är vinnarna, (jag har googlat på Tradesy, Ebay, Net-a-porter, Bloomingdales, Nordstroms, Macys, Farfetch och Free People :)) tror man skulle kunna gå flera mil i dem, de har en, om än väldigt liten, så har de iallafall en klack eller vad man nu ska kalla det när det är Wedge. Det enda jag är osäker på är om det vita kommer bli svart med en gång, men jag befinner mig i Mexico så ska gå och titta på dem så fort jag kan när jag kommer till LA. Jag tror jag kommer välja de blå.
SeeByChloeEspadrille

Detta gör jag i pausen mellan arbete, mitt nöje som jag älskar, att shoppa skor 🙂

Dag 3902 – En rosa häst till Eztellen

Dag 3902 – En rosa häst till Eztellen

Dag 3904 – Javier flyger till LA

Dag 3904 – Javier flyger till LA

Newer post

Post a comment