Dag 3908 – Bästa luftmadrassen till poolen

Se vad Javier tog med sig till mig från LA igår, det var hans enda resväska, den här luftmadrassen i en plastkasse 🙂 Alla våra grannar har en och den enda man kan läsa och sitta bekvämt i, kräver inte mycket luft och är lätt att ställa undan.

IMG_4584
Den är suverän, givetvis blir det att testa den i poolen och jag älskar den redan. Det här är bästa luftmadrassen man kan ha i poolen.

IMG_4595Firar med att dra med Javier ner till havet och testa nya beachklubben med den fantastiska menyn och min hamburgare som de grillat på kol är suverän. Det här är också Thompson, men Thompson on the Beach tror jag dom kallar detta. Ser ni musikerna som säljer sin musik, du betalar typ 70 kronor för en föreställning med några sånger.

IMG_4587
Spenderar resten av dagen hemma och på kvällen efter middagen drar jag med Javier på ett glas vin till Thompson uppe på taket inne i stan, massor med folk. IMG_4588
Och det blir även ett besök på Wah-wah och där borta ligger havet som man inte kan se i mörkret. IMG_4590
Väl hemma så försöker en liten ödla att gömma sig bakom ett blomblad, lyckas inte så där jättebra 🙂
DjurpaBladDe hade så otroligt fina cocktailglas på Thompson, glömde ju ta bild på dem min stolla, men typ format som ett vinglas, måste hitta sådana. Det närmsta var dessa men det stämmer inte riktigt, och nästa gång jag går dit tar jag kort.

IMG_4594

 

 

Dag 3907 – Älsklingen kommer tillbaka

Dag 3907 – Älsklingen kommer tillbaka

Dag 3909 – Långpromenad på stranden med karta över Playa del Carmen

Dag 3909 – Långpromenad på stranden med karta över Playa del Carmen

Newer post

Post a comment