Dag 4312 – Behandling nummer två, suddar ut mitt ärr

Min granne Lethia har fått behandling hemma av en tjej som arbetar på ett spa och som bland annat gör Ultrasound Cavitation Body Shaping och det är jag intresserad av. Mitt enorma ärr som jag hade på benet är nästan borta på grund av det. Och nu ser jag min chans att ta bort även mitt nya ärr, och jag slipper åka till Cancun och göra det, hon kommer hem till mig, jippi.


Det tar bara 30 minuter så efter det spenderar jag dagen framför pusslet och i poolen igen, älskar det. På eftermiddagen går jag jag en långrunda med Bernie, vi går i 3 timmar, underbart.
I det som brukade vara fattigkvarter med hus gjorda i lera och med jordgolv så har det nu börjat hända saker, det växer verkligen lite för fort nu den här staden. 
Förutom det här huset då, ser ut som en byggsats och det har även ett träd som växer ut från väggen, måste vara rasrisk på den byggnaden. Vackert vid havet.

Massor av nya restauranger, fik och barer. 
Går förbi och tittar på ett par Gucciörhängen men 550 dollar kanske är i dyraste laget. Slår vad om att de är billigare i Italien…

Dag 4311 – Massage på juldagen

Dag 4311 – Massage på juldagen

Dag 4313 – Romantisk date med Javier

Dag 4313 – Romantisk date med Javier

Newer post

Post a comment