Dag 4316 – Shoppar kakel till vår renovering

Så det var ju meningen att vi skulle komma tillbaka hit i februari men på grund av jobb så ser det inte så ut. Och då de håller på och bygger vårt kök just nu så är det ju lika bra att vi väljer kakel och allt annat. Tror det blir Marockansk stil, väldigt lik den Mexikanska och kommer passa perfekt till våra honungsfärgade köksluckor. Älskar alla dessa olika varianter men tycker den sista är den lugnaste och den kommer bli så himla fin, den blir det.


Vidare vill vi ha samma kranar som vi har i LA, lätt att skölja av saker med. Gillar matte…
Tycker den här är jättesnygg.
Och gillar den här diskbänken i matt också, jättesnygg.
Sen vill jag inte ha marmor, det blir fläckar så vi väljer det lite dyrare men framförallt hårdare alternativet quarts. Och vi väljer mellan Nevado, Luminous white and Cirrus white och det blir Nevado.  
Jippi vi har hittat allt idag, hem och får lektion i Snapchat av Oceana, tar en testbild. Och även utan smink blir man snygg 🙂 Jag alltså, jag har inget smink på mig 🙂 
Går in till stan på eftermiddagen och blir street stylad, för 70 kronor får jag två flätor, så skönt att inte ha något hår i ansiktet. 
På kvällen är det Wah-wah dags igen och vi går till Casa Agua och äter romantiskt middag som vanligt, väldigt trevlig kväll. 
Det blir Norte 32 vin igen, väldigt gott. Alla våra vänner kom ikväll så det blev dans och mycket prat. På vägen hem har de stängt av ett shoppingställe, ser ut som om någon blivit mördad men de tror att det bara är så att de inte har betalat sina tillstånd.  
Tar ut kläderna som jag glömde i torktumlaren när jag kommer hem och har visst blivit rik på kuppen 🙂 Tack Javierito.

Dag 4315 – Lunch på Thompson Beachclub

Dag 4315 – Lunch på Thompson Beachclub

Dag 4317 – Firar Nyårsafton i Playa del Carmen

Dag 4317 – Firar Nyårsafton i Playa del Carmen

Newer post

Post a comment