Dag 3720 – Shoppar Edison Lampor

Vi börjar få det fint hemma, fortfarande lite saker kvar att göra, men vi har iallafall bestämt oss för att inte flytta till något större och dyrare utan njuta av att vi har så billig hyra och resa ännu mer istället. Hyrorna i Los Angeles har eskalerat och vi betalar 19000 kr i månaden, men marknadsvärdet för vår ligger just nu på nästan 25000 kronor i månaden om vi skulle flytta ut och flytta in igen, så vi har en dunder deal. Men då kan vi väl renovera lite istället? Och jag ska börja med att slänga ut deras fula lampor, fråga mig igen varför jag har haft dem i alla dessa år, suck 🙂 Hittade bara en bild från jul med dom… Var för snabb med att plocka ner dem.

IMG_5483Vi åker till Lamps plus, Home depot, Living Spaces, Restoration Hardware och på bilderna nedan är vi på Pottery Barn, men hittar ingenting som är perfekt.

IMG_0840 IMG_0841Tar en paus och åker hem och gör min första, och säkert världens fulaste sushi någonsin, skit vad svårt det var. Åkte förbi en Spy shop på vägen hem, visste inte att sådana existerade.

IMG_0839
Min fulsushi, haha, men gott var det! IMG_0844
På kvällen möter vi upp Jeremy och Nicole, Javiers dotter och hennes pojkvän på en krog runt hörnet i Studio sushi. IMG_0845 IMG_0846Väl hemma igen så googlar jag på lampor på Amazon och där hittar jag de lampor vi vill ha till hemmet, bara att beställa.

AmazonEdisonChandelier AmazonEdisonPendant

 

 

Dag 3719 – Champagnelunch

Dag 3719 – Champagnelunch

Dag 3721 – Ovanliga viner

Dag 3721 – Ovanliga viner

Newer post

Post a comment