Dag 4418 – Letar takfläkt

Se så bortskämda vi blir av Omar varje morgon, helt sjukt vad bra vi mår.


Javier arbetar medan jag går till poolen och sen gör oss iordning och åker in till Cancun. Vi åker till Liverpool och tittar på takfläkt till köket och den här fastnar vi för med på en gång. Men vi har en fläktaffär vi ska till också och titta. 
Resten av fläktarna på Liverpool känns inte så kul. 
Och vi gillar kupan med raka linjer under och inte som den till höger.
Sen vidare till fläktaffären och får syn på den här i lönn i en katalog, så jäkla häftig.
De har inte rätt färg inne och de håller på att flytta sin butik så här ser ut som skit, men det är denna vi ska ha. Fast 8500 kr för en takfläkt är kanske i häftigaste laget… Han säger att jag nog får en rabatt när de öppnar sin nya butik men vi pratar nog fortfarande 7500 kr säkert. Men jag är ju inte shopping specialist för inte, ska leta reda på en billigare…

Sen vidare till läkaren för att kolla upp Javier, han har en alldeles för stor leverfläck som måste tas bort, ingen cancer eller någonting men den sitter precis på bröstet så den måste opereras bort. 
Vidare till det dyra shopping centret i Cancun, här har de allt från Louis Vuitton, till Gucci, och jag letar efter mina Denim sneakers från Michael Kors. Jätteimponerad av köpcentret, väldigt vackra saker och med dollarn nu så är här billigt även om de inte hade mina sneakers så jag shoppar nada.
Vi åker hem och går till Roca, som ligger precis mitt emot Harrys och äter skaldjur och fisk och dricker ett gott vin, Coltri från Toscana 2012.

Och när jag googlar min lampa i USA så hittar jag den på Lampsplus för 536 dollar, visserligen tillkommer skatt på 10% men det är ändå nästan halva priset mot vad den kostar här och väntar jag bara till rean i höst så kan jag nog kamma hem min Stella fläkt till vardagsrummet för 3000 kr, jippi. Vi åkte tillbaka till Liverpool och köpte fläkten vi gillade där till köket, så vi har ändå kommit halvvägs. 
Äter ris med hummer, väldigt god middag och här är också väldigt fint. 

Dag 4417 – Måste röra på oss mer

Dag 4417 – Måste röra på oss mer

Dag 4419 – Idag begravs Frank

Dag 4419 – Idag begravs Frank

Newer post

Post a comment