Dag 4428 – shoppar på outlet i Camarillo

Syster vill att jag shoppar rosa sneakers med dunbollar på, får inte vara laxrosa 🙂


Och de tre barnen vill ha skolavslutningskläder, så vi börjar med Tommy Hilfigher när vi kommer till Camarillo. Så Elviz får skjorts med hajar på och en piké. Oliver får camoshorts och en t-shirt. Och Eztelle vill ha kläder från Gymboree så får åka dit.


Ingen klänning här inte, det ska vara tufft så hon får flera shorts och toppar.

Och supersöta flamingos.


Hittar fler saker med flamingos så hon får även baddräkt, solhatt, flip-flops och en liten väska.


Sen kan jag shoppa till mig…

Går in på BCBG och hon får mig att testa en superflowig klänning som jag aldrig skulle provat annars och den är perfekt så den måste jag ha. Samt en annan kul klänning jag nog aldrig skulle shoppat annars, perfekt för kryssning. Fast det var ju en vit klänning jag behövde 🙂

Vi går inte tillsammans Margareta och jag för vi gillar inte samma affärer, så jag hinner med alla mina favoriter innan vi åker över till nästa affär. På Neiman Marcus hittar jag två fantastiska klänningar som jag bara måste ha, jäklar 🙂 

Älskar alla häftiga poolsaker, de här hittade jag på Saks.


Köper den här nappen till min gravida kompis, älskar mustaschen 🙂


Och min kund har fyndat massor med Clinique produkter, superbilligt, hon sa att det var 1/3 här mot vad hon betalar i Sverige.


Kommer hem med på tok för mycket kläder. Hänger upp allt hemma i sovrummet, dags att packa på allvar. Vi har ju 16 middagar på båten, sen behöver du kläder på dagarna, gymkläder, pool och spakläder, allt packat i mitt handbagage 🙂 min dyra nya klänning från Neiman Marcus till vänster, underbar är den. Och den flowiga klänningen från BCBG till höger, den är kort framtill och lång bak, väldigt annorlunda stil mot vad jag brukar shoppa. 


Det här ska jag försöka packa ner i väskan, alla middagsklänningar. Och två aftonskor, ett par superhöga och ett par lite lägre. Skulle försöka få med mig 4 par skor men det blir 5 plus de jag har på mig.

Dag 4427 – Handlar Wholesale downtown

Dag 4427 – Handlar Wholesale downtown

Dag 4429 – går på pianobar

Dag 4429 – går på pianobar

Newer post

Post a comment