Dag 4433 – Färdigpackade och flyger till Miami

Var och gjorde gelnaglar igår, lägger på många olika lager då jag är väldigt vårdslös med mina naglar, det blir både prickar och glitter. Och vi kommer ju spendera varje dag i poolen och det sliter ju jättemycket, finns ju inget fulare än avskavda naglar när man vill vara fin. I värsta fall får jag väl göra om dem på kryssningen.

Så mitt och Javiers totala väskantal,  2 handbagage, 1 väska som jag kan ha som extraväska när vi åker på dagsutflykter och som jag har lite extrakläder i (som jag ska lämna hos mina föräldrar), min handväska (har packat ner en liten aftonväska) och vi är redo för våra 4-6 veckor i Miami, på kryssning, i Sverige och södra Europa. Är själv grymt imponerad av hur bra jag är på att packa 🙂 


Våra promenadskor 🙂 Köpte ju Ferragamo till Javier och de är supersöta, älskar mina Michael Kors skor med rosetten.

Vi är på väg! Tar en Uber till flygplatsen och sen flyger med Delta direkt till Miami, fick inga businessbiljetter men hamnade i Ekonomi-plus, jippi. 

Anländer sent till Miami och tar en Uber till Miami Beach och hem till Javiers bror Carlos och hans fru Ada. Hon möter upp och i receptionen till deras bostadsrätt och vi går upp och överraskar Carlos som inte har en aning om att det är vi som kommer, han fyllde år i torsdags så detta var hans överraskning. Jag skickade paket som han fick i fredags. Två Beachhanddukar och en väska med Ponton broderat på.


Middag och tidigt i säng, 3 dagar Miami innan vår trans Atlantic kryssning.

Dag 4432 – Until they’re gone

Dag 4432 – Until they’re gone

Dag 4434 – njuter av Miami beach

Dag 4434 – njuter av Miami beach

Newer post

Post a comment