Dag 4452 – färdigkryssat och åker till Småland

Det blev en väldigt sen kväll och idag väcks vi av högtalarna klockan 8, suck 🙁 Javier är redo att gå av båten men jag tycker att jag kan kryssa några dagar till. Vi packade i natt när vi kom hem så i princip bara en dusch och kliva av Getaway.

Får vänta på Reggie och hans mamma som ska följa med oss hem till Rydaholm, de festade hårdare än oss i natt, men vid 10.30 sitter vi äntligen i en taxi och är på väg till tågstationen. Älskar att det går tåg direkt hem till Alvesta, utan byten och för 200 kr mer får vi 1:a klass.

Pappa är där och hämtar upp oss och kör oss hem efter att ha åkt och handlat mat. Vi är dödshungriga, det blir mackor till lunch för jag tänker ta med dem in till Värnamo och äta Chaplin ikväll. Älskar Åsedaost!!


Pappa tar med oss ner till dammen och tittar på alla gäss som bestämt sig för att slå läger där. Tror Martin räknade till 82 stycken.

Och efter det tar han oss till stenbrottet för att visa det, men vi inser inte att det är tisdag och sprängningsdag förrän killarna som jobbar där i panik viftar till oss 🙂
Efteråt blir det pizzeria Chaplin i Värnamo och en väldigt tidig kväll i säng, vi är helt slut efter ett litet glas whisky i Hjortsjö.


Dag 4451 – Sista kvällen ombord

Dag 4451 – Sista kvällen ombord

Dag 4453 – Tar tåget till kusin Ola i Göteborg

Dag 4453 – Tar tåget till kusin Ola i Göteborg

Newer post

Post a comment