Dag 4466 – kollar på fyrhjuling

Vaknade vid 3.30 i morse som jag gjort alla andra morgnar, biverkningar vid tidsomställning tyvärr. Men denna morgon läser jag att SJ haft flera problem med godståg som stannat på spåret, avstängningar Malmö-Köpenhamn, signalfel södra Skåne osv. Så väcker Javier vid 6 och säger att han kan somna om, det blir ingen hemresa för honom idag, han kommer få stanna hos oss två dagar till minst – jippi.

En riktig mysdag i Hjortsjö, börjar dagen med att Åke från bygget kommer förbi och vill ha hjälp med nya högtalarskydd, och det enda vi hittar är kopior från USA, Åke köpte sina högtalare i NY 1974. Så vi fikar medan pappa och jag ser på hur Åke och Javier finner varandra i teknikens under 🙂 två smarta pojkar.

Efteråt blir det provsmakning av grannen Solveigs mjölk från fjällkor, det är meningen att Javier bara ska ta en klunk men han dricker upp hela glaset och säger att det är bästa mjölken han druckit sen han var barn, och den är verkligen jättegod!

Vid lunchtid åker vi in till Jönköping och plockar upp min gudfar och morbror Jan och åker och äter lunch vi 4. Vacker kyrka!

Världens finaste Jan som Javier är så lik ❤️ Min gudfar och min fasters man. Tror Javier är så lättupptagen i min familj för att han är lik Jan, jag är väldigt lyckligt lottad där.

 

På lunch med Jan i Jönköping, känns fortfarande overkligt att min älskade faster Birgitta inte finns mer, världens finaste pojkar går framför mig.

Efter lunch åker vi till de 3 ställena som säljer fyrhjuling i Jönköping och alla verkar ligga på runt 70 000kr och vi hade tänkt spendera 50 000kr.

Det blir noll köp av fyrhjuling, dock hinner vi med ett glasswienerbröd i Värnamo 🙂


Hem till landet, fortfarande mycket att göra. Det ser ju ut på mina bilder som att det varit strålande solsken de tidigare dagarna men det har varit småskurar så varit svårt att rensa ogräs.


Mina favoriter just nu, det här är jag.


Jag är nog världens lyckligaste människa. Men först hittar jag världens fulaste glasögon i en låda hemma, vet inte ens vilken seriefigur de ska föreställa 🙂

Dag 4465 – Javier grillar

Dag 4465 – Javier grillar

Dag 4467 – Javier reser tillbaka till LA

Dag 4467 – Javier reser tillbaka till LA

Newer post

Post a comment