Dag 4479 – Starboy, I felt it coming

Så Virans dotter, hon som gick ner i spagat igår på festen, spelade Starboy – I felt it coming låten hela kvällen och jag blev helt förälskad, en riktig sommarplåga så den köper jag på ITunes idag.


Får börja dagen med att ringa AAA, mitt batteri på bilen är helt dött, kanske 7 veckor utan att ens starta den var i längsta laget. Men med deras startkablar så startar den på ett kick, vi betalar 300 kr om året till AAA för att få hjälp om något händer med bilen, fantastiskt bra service. Och sen cabbar jag ner och åker till Santa Monica för att serva bilen på Volvo. De ska ha den i två timmar så jag går mina 10 kvarter ner till centrum av Santa Monica och tänker äta lunch och shoppa. Mini har öppnat nytt och väldigt häftiga lokaler! 

Äter lunch vid havet på ett sushiställe och går sen och shoppar. Köper blusen på H&M som är slutsåld i Sverige men reas ut här, modet är alltså inte detsamma 🙂

Och jag köper två stycken! Tänker nämligen klippa av armarna på den ena och byta ut knapparna mot guldknappar som ett litet experiment.

Hämtar upp bilen vid 2 och åker och tittar på blommor till mitt fönster hemma, kanske dags att slänga ut julstjärnan fastän den är rosa och fortfarande supersöt. Samt stannar till på Bloomingdales och shoppar två nya BH:ar, börjar bli en beige människa 🙂
På kvällen är det hummerspecial på vår franska restaurang och någon har längtat efter sin hummer 🙂 

Dag 4478 – Tinas babyshower

Dag 4478 – Tinas babyshower

Dag 4480 – Syr om kläder

Dag 4480 – Syr om kläder

Newer post

Post a comment