Dag 3662 – Ovädret drar in

Så idag är det en riktig skitdag, det börjar blåsa, regna, blåsa mera, och mera och mera. Riktigt skitväder, jag hör hur servicepersonalen får springa och fixa tält som blåst sönder lite hör och var. Så glad att vi inte har eget tält, det hade vi i början och man var lika orolig varenda gång om det skulle hålla eller inte.  

 Våra grannar på andra sidan, inte de vi sov över hos i natt utan på andra sidan, de har ett eget tält som de står och försöker hålla fast och det har spruckit lite varstans. Syster har lämnat för att åka in till stan och hämta mat och när hon äntligen kommer tillbaka så tar hon itu medgrannarnas problem, att bara stå där och hålla i löser ju inget, utan hån går och hämtar linor och förstärker tältet, och när vindarna är som värst är vi 6 personer som står och håller i tältet. Då kommer det en liten tomte, en kvinna i 35 års åldern och undrar om det är här man kan köpa strumpor, och om någon kan hjälpa henne genast 🙂 Visst låt tältet flyga iväg, självklart ska du få köpa strumpor 🙂 Malena hjälper dem att sänka sitt tält, efter köpet givetvis, och går och pratar med vakterna och övertygar dem om att de ska få köra in sin bil som skydd. Nu håller vi tummarna att tältet ska hålla till imorgon. 

   

Efteråt är det vi som dukar upp myspys inne i vårt tält med grannarna vi sov över hos inatt. Jättemysigt att äta Kinamat i oväder 🙂 Vi stänger tidigt och åker till köpcentrat och shoppar, äter glass och dricker kaffe latte. Avslutar dagen med att shoppa massor av billiga skitromaner och slagga i bilen på campingen, vi låg och läste och åt chips, samtidigt som regnet öser ner utanför, mysigt. 

 

Dag 3661 – Fantastiska grannar

Dag 3661 – Fantastiska grannar

Dag 3663 – Blir av med mina skor, jäkla tjuvar

Dag 3663 – Blir av med mina skor, jäkla tjuvar

Newer post

Post a comment