Dag 3727 – Tittar på lägenheter i Miami

Så det var egentligen meningen att Javiers bror och hans fru bara skulle bo i Miami 1 år, men han har nu fått förlängt på sitt jobb, han gör samma saker som Javier, och de behöver honom i USA och med den vetskapen så vill de nu bo i ett område lite längre ifrån hans jobb och där det händer lite mer. Jag tycker deras byggnad är jättefin, de betalar mindre än oss och har konferensrum, gym, pool, massage, ansiktsbehandlingar, biltvätt, cafe, biograf, spelrum och massor av mer områden att hänga runt och umgås. Bara poolområdet är fantastiskt, här finns allt man kan önska sig. men efter en härligt frukost hemma så njuter min man på balkongen, vi är redo att kolla fina lägenheter i Miami.

IMG_0949
Den första vi ser, downtown Miami är den här, helt magiskt och utsikten rakt fram och till höger är vatten. 2 sovrum och med havsutsikt och fantastiskt poolområde och för bara 3000 kr mer i månaden från vad de betalar nu.

IMG_1017
Nummer två vi ser har den här utsikten, men gillade den förra bättre. Lite dyrare hyra, och du är längre ifrån havet, samt så är den mindre påkostad än förra stället.

IMG_0952

Vi bara råkar köra förbi hotell Casablanca, det här hotellet semestrade jag på för 16 år sedan när jag och Totte reste runt i USA, vilka minnen som kom tillbaka, wow!

IMG_0953
Och lägenhet nummer tre är ett enormt komplex direkt på stranden och terassen är enorm, men detta är 6000 kr dyrare i månaden och alla tre lägenheter har varit lika stora. Nummer 1 är en vinnare och de kommer flytta in i december, jippi jag tror jag flyttar med 🙂 IMG_0956

Vi firar med att gå till Lincoln street och äter en fantastisk hummer, vilken dag, jag älskar mitt liv. IMG_0960 IMG_0961

IMG_1001

Min galna, underbara make 🙂
IMG_1003
Jag är sugen på glass vilket jag aldrig blir i vanliga fall, men gör en special med en stor klick grädde på 🙂

IMG_0963
Ser de här glasögonen från Dolce & Gabbana och tycker de är apfula 🙂IMG_0965

Dag 3726 – Besöker familjen i Miami

Dag 3726 – Besöker familjen i Miami

Dag 3728 – Pooldag i Miami

Dag 3728 – Pooldag i Miami

Newer post

Post a comment