Dag 3740 – The Ivy i Beverly Hills

Upp vid 6 på morgonen och ska flyga tillbaka till Los Angeles, vi tar bussen till flygplatsen och råkar komma dit supertidigt så det blir businesslounge och vila medan vi väntar på att planet ska bli redo för oss. Jag har bråttom för klockan 1 har jag lunch med Louise på Ivy i Beverly Hills så får inte komma försent. Vi landar tidigare än det var planerat och jippi jag kommer hinna i tid till the Ivy. Los Angeles nedanför:

IMG_1306

Var en snabbis på Liverpool och shoppade fina skor igår, visste att jag inte skulle hinna hem emellan och ville inte gå på fin restaurang i lågklackat. Men sen tar det 40 minuter för ett annat plan står parkerat på vår gate så nu är jag försenad igen, suck. Vi har Global entry vilket betyder att vi slipper stå i köer med övriga i passkontrollen, vi glider förbi där flygvärdinnorna och diplomaterna går igenom. Vi har inga resväskor att vänta på så det tar oss 20 min så är vi äntligen i taxin på väg till Beverly Hills och även om vi inte fick finbordet på terassen så har vi en fantastisk middag ändå. Underbara färger. Jag börjar med ostron och Louise tar en sallad, vi dricker ett gott vitt vin från sydamerika, och bara njuter.

IMG_1308
Min huvudrätt är hummerpasta, så jäkla gott, måste gå hit igen.IMG_1310
Underbara färger och blommor överallt, till och med toaletten har de färgstarkaste blommorna. IMG_1311
Gillar servitörernas slipsar. IMG_1312 IMG_1314
Hem och vilar några timmar innan det är dags att göra sig iordning och ta en Uber downtown till Perch LA med Nicole, Louise och Tina.IMG_1315 IMG_1323
Går en trappa upp och myser innan jag är redo att åka hem och stupa i säng.IMG_1324

Dag 3739 – Blir medlemmar i Hard Rock Cafe Golf Course

Dag 3739 – Blir medlemmar i Hard Rock Cafe Golf Course

Dag 3741 – 6 år sedan vi förlovade oss

Dag 3741 – 6 år sedan vi förlovade oss

Newer post

Post a comment