Dag 3758 – Hittar ny inredningsbutik

Idag plockar jag upp Tina i Glendale och tar med henne upp till Montrose där vi äter frukost på svenska bageriet.


IMG_1574
Jag tog kort innan jag for hemifrån på vår byrå i sovrummet, det ser så tråkigt ut och jag vill köpa något nytt att ställa på. Vi letar ju fortfarande efter en tavla men kan nog uppdatera ändå. IMG_1575

Tillbaka till Glendale och åker hem och tittar på hennes nya söta lägenhet som hon precis flyttat in i, en 2:a mitt i Glendale och den är jättesöt. Jag blir så inspirerad att nu vill jag också uppdatera mitt hem lite. Hon tar med mig till HomeGoods och jag älskar det, här finns allt från designerprylar till billigt kul krafs, och bara inredningsprylar.

040

Jag är helt kär och hittar massor. Det visar sig att vi även har en HomeGoods några kilometer från mig så när jag sagt hejdå till Tina så åker jag hem med mina inköp gör listor på vad jag vill förnya och beger mig till affären i Reseda. Hittar ny sovrumslampa, nya boxar, de bruna jag hade matchar helt enkelt inte. Och fantastiskt vackra barsaker till vår bar från Tommy Bahama. Jag har så roligt, det enda jag inte kan hitta är en kruka till blomman i vardagsrummet, förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta krukor i USA och oftast är de inte snygga heller.

o
Jag plockar upp mat och åker hem och äter en tidig middag med Javier, hälsosamma idag. 
IMG_1577
Titta vad fint det blev i baren. IMG_1582 IMG_1587
Javier spelar piano och jag inreder på kvällen, supermysigt. IMG_1588 IMG_1591

Dag 3757 – Handväska från Mexikansk designer

Dag 3757 – Handväska från Mexikansk designer

Dag 3759 – Inventerar mina viner

Dag 3759 – Inventerar mina viner

Newer post

Post a comment