Dag 3761 – Begravning för fina Solveig

Min fina låtsasmoster Solveig i LA har dött, vi är egentligen inte släkt alls för det är min morbrors frus moster, men här blir man som släkt ändå. Efter en tids sjukdom somnade hon in och idag är begravningen nere i West LA. Men först till Hotel del Mar och äter en frukost, njuter av utsikten och begrundar livet.  IMG_1633 IMG_1635
Efter begravningen är det meningen att vi ska följa med och äta lunch men Javier har en deadline så måste hem och arbeta tyvärr. På kvällen är jag bjuden på fest hos Lotta i El Segundo och Cia kommer och hämtar upp mig. Väldigt trevlig kväll med de fina svenska tjejerna.

FestHosLottaSlee

På hemvägen så lyser en lampa på instrumentpanelen om att det är lågt tryck i något av däcken så svänger av i ett område och stressar runt och pumpar däcken. Ser ni där nere vi skylten en man som kommer och går mot oss, han ökar på stegen och Cia blir överraskad när han dyker upp precis bakom henne, men vi stressar in i bilen och han skriker till på oss, skit hjärtat var i halsgropen och inte en människa i närheten som kunnat hjälpa oss, läskigt men vi hann och kan åka hem och sova.

IMG_1641

Dag 3760 – Träffar gamla arbetskamrater

Dag 3760 – Träffar gamla arbetskamrater

Dag 3762 – Familjen kommer från Seattle

Dag 3762 – Familjen kommer från Seattle

Newer post

Post a comment