Dag 3792 – köpa nytt hus i Playa del Carmen

Vi har stressat iväg till Playa för att Mammita äntligen har sagt att hon kan tänka sig att flytta. Vi har ju 3 sovrum men det på bottenplanet som Javier och jag använder är på tok för litet för dem båda och Norman börjar få svårt att gå i trapporna. Så idag har vi tid med mäklaren klockan 1 för att titta på hus med ett stort sovrum med klädkammare och badrum på nedervåningen. Men först en liten tur med vespan och åker och köper smoothies.

   
Och vid 1 åker vi och tittar på ett hus i samma område vi bor i nu, Playacar 2, men som ligger lite längre bort. Det tillhör fortfarande en klubb så poolen, eller poolerna, i detta område har de 4 stycken samt två tennisbanor vilket vi inte har idag , delas av alla. 

  Huset är arkitektritat och vi älskar det.   
  
    
 Vi ser två hus till men de är inte intressanta, tyvärr lägger man de stora sovrummen på övervåningen så det finns inte så mycket på marknaden. Hem och berättar för Mammita och Norman som också vill se huset och vi bokar en tid imorgon igen. Jag följer med Mammita och handlar på eftermiddagen och vi går till den lokala fiskaffären. 

    
Bara att välja vilken fisk man vill ha och en filéar de den åt dig.

  Vidare in till mataffären där Heineken har smällt upp en bar mitt i 🙂 Är det ens tillåtet 🙂  
På kvällen blir det mys på terassen.

 

Dag 3791 – Flyger billighetsflyg till Playa del Carmen

Dag 3791 – Flyger billighetsflyg till Playa del Carmen

Dag 3793 – injicering av ozon i blodet

Dag 3793 – injicering av ozon i blodet

Newer post

Post a comment