Dag 3842 – Planerar Javiers 60-års dag

Kan inte fatta att världens finaste man snart fyller 60 år, det innebär att det är dags att planera hans stora fest. Ringer restaurangen som är gångavstånd från oss, tar 5 minuter att gå dit och de har en bar och lounge vi skulle vilja hyra. Tyvärr får man inte hyra den en lördagkväll då den är öppen för alla så vi bokar söndagen den 7 februari. Sedan ringer jag min vän Christopher som är duktig fotograf och ber honom ta kort den aktuella dagen och det slutar med att vi textar fram och tillbaka om idéer och upplägg. Jag ska använda det här kortet av Javier på inbjudan och bad Christopher fixa till det lite då jag tog kort på ett kort jag hade hemma, är han inte supersöt?

JaviersomLitenKille

Vi kommer överens om att använda fluga som tema, och jag hittar den här på Nordstroms som jag älskar, fantastiska färger, men de säger hela tiden att den är slutsåld så jag beställer om och beställer om, vi får väl se om den kommer fram.

NordstromBowGreyOrange
Till alla andra beställer jag helorange flugor.

IMG_3267

Och jag shoppar massor av orange partysaker från Amazon. Screen Shot 2016-01-12 at 6.49.38 PM

Och jag skulle vilja göra och beställa den här bakgrunden till fotograferingen men 300 dollar är lite mycket så det blir en helorange istället för 200 kr.IMG_3272Fick massor av saker gjorda idag och det avslutas med Tiramisu till efterrätt på stan efter en god middag.

IMG_3259

Dag 3841 – Går på födelsedagsfest

Dag 3841 – Går på födelsedagsfest

Dag 3843 – Basilika martini med tjejer på besök

Dag 3843 – Basilika martini med tjejer på besök

Newer post

Post a comment