Dag 3869 – En heldag med tjejkompisar

Åker till Glendale och plockar upp Tina på förmiddagen, vi drar upp till bergen och till svenska Berolina för att börja dagen med en svensk semla.IMG_3665 IMG_3666
Lycklig tjej, det här gillar jag, vädret, sällskapet, maten och att glo på lite knäppisar, underbart. IMG_3668
Åker från Tina till ett möte med Javier och planerar lite. Medan jag väntar på honom så söker jag rätt på den här vita Moncler västen som har en liten söt volang, jag är helt kär i den, men tyvärr slutsåld överallt. IMG_3671
Åker från mitt möte till den nya blomsteraffären som ligger vägg i vägg med loungen och restaurangen där vi ska fira Javiers födelsedag på söndag, tänkte jag skulle stödja våra lokala små butiker så beställer två enorma buketter som hon lovar att leverera klockan 16 på söndag, köper även med mig en liten bukett hem.

IMG_3714
Går till Ralphs och shoppar Black Label, Hennessy och Courvoisier VSOP så att baren ser snygg ut till på söndag, fånigt jag vet men om det råkar bli efterfest hos oss så tänker jag inte ha halvtomma flaskor. Tequilan med dödskallen på fick vi i julklapp, tycker den är supersöt.

IMG_3715
Möter upp Tina och Stina på kvällen, vi kör till On the 30 som stället heter ligger bara 5 min bort och dricker gott vin och äter världens bästa pizza, en riktig vuxenpizza 🙂 Fig on Fire som den heter, underbar och lite kryddig.

IMG_3675

Screen Shot 2016-02-03 at 8.46.20 PMEn liten selfie med mitt nya korta hår, en liten del av mig tycker att jag ser ut som Tintin.

IMG_3678Väl hemma igen så bjuder jag in mina tjejkompisar att följa med på vuxen nybörjarbalett på fredag morgon klockan 10, det är så här jag kommer känna mig ungefär. Det blev tjejkompisar för hela slanten idag, mysigt.

IMG_3681
Städerskan kommer imorgon och jag brukar alltid gå igenom vårt hem innan för att plocka undan och ge bort saker till henne och idag ser jag Guccistövlarna som fortfarande ligger på hyllan oöppnade, har inte använt dem en enda gång, det har inte varit väder för det, kanske ett litet dumt inköp om man bor i Los Angeles och reser till solen 3-4 månader om året då det är kallt här 🙂IMG_3683

Dag 3868 – Klipptid

Dag 3868 – Klipptid

Dag 3870 – Pappfigur av Javier

Dag 3870 – Pappfigur av Javier

Newer post

Post a comment