Dag 3871 – Shoppar BCBG Kläder till min Orange Fluga

Vill ha nya kläder till Javiers födelsedagsfest, och jag har ju fått hem flugan nu som jag beställt, den stora är nog för stor men den lilla tror jag kommer bli jättesöt på mig för detta tillfället. Bild på den stora.

IMG_3623Beger mig till varuhuset och har bestämt mig för att jag ska hitta kläder antingen på Bebe eller BCBG, för att de har lite sexigare kläder men ändå klassiga. Men hittar ingenting på Bebe så det bara ska bli BCBG idag. Provar säkert 20 outfits innan jag bestämmer mig för en vit topp, kavaj över och vita tighta kostymbyxor, klassigt på Javiers 60 års kalas.

BCBGValentinesBDJPGift2 BCBGValentinesBDJPGift9

Betalar och åker hem, klar med min outfit, det här var lätt. Ser den här klänningen som är så otroligt vacker, påminner lite om Alicia Vikanders klänning på Golden Globes upptill, det ska vara öppet upptill och öppet bak. Måste verkligen hitta en symaskin snart så att jag kan börja sy kläder och få dem som jag vill ha dem. Men shoppar den inte då jag inte behöver någon långklänning just nu.

IMG_3721golden-globes-alicia

Drar med mig Javier till on the 30 och firar med pizza, charkuterier och ett fantastiskt vin, så otroligt gott. Lite överpris för vad de köpte in det för, och de har skrivit 2012 på menyn men öppnar en 2013, men jag påpekar det och lämnar 14% i dricks då inget är avdraget på notan, men vi har ju en fantastisk kväll som vanligt, han är så rolig och intressant att umgås med, en underbart kul, intelligent man. Älskar att de har börjat vaxa flaskorna, så otroligt vackert. Hittade menyn online, men tror jag betalade 75 dollar för 2013 vilket är ett sämre vinår än 2012.

BelleGlos

IMG_3788 IMG_3793
Världens bästa pizza med världens konstigaste ingredienser, se nedan 🙂IMG_3794Den heter alltså Fig on Fire och är helt sjukt god.

on_the_30_Sherman_Oaks

Det blir en tidig kväll för imorgon har jag min första balettklass!!

Dag 3870 – Pappfigur av Javier

Dag 3870 – Pappfigur av Javier

Dag 3872 – Min första balettklass

Dag 3872 – Min första balettklass

Newer post

Post a comment