Dag 3872 – Min första balettklass

Upp tidigt, det tar mig 35 minuter att åka ner till Santa Monica, parkera och vara i tid för min första balettklass med miss Marie, så roligt. Har bara gjort lite jazzdans förut i Rydaholm med Mia A, men har alltid velat börja med balett så energin går inte att beskriva och hon är så bra instruktör. Vi är flera svenskar, 1 isländare och resten amerikaner, 1 kille och 9 tjejer, perfekt liten klass, det här ska jag göra igen. Känner mig som en flodhäst men från och med nu kommer det bara gå uppåt.

StartedDoingBalettÄlskar det här till den milda grad att jag direkt efter klassen åker till dansaffären och shoppar läderballerinas, är de inte söta 🙂

IMG_3802Kör genom Westwood på vägen hem där mitt ex brukade bo, här har jag spenderat massor av tid, och vore det inte för alla UCLA studenter så hade jag nog flyttat hit med Javier, jättegulligt område.

IMG_3798 IMG_3800 På kvällen kör jag till Burbank flygplats och hämtar upp mina kusiner som kommer från Seattle, tyvärr kom inte deras resväska med utan vi får åka tillbaka ikväll och hämta den, men hem och droppar av bilen och hämtar upp Javier och går över gatan till Cafe Bizou där vi äter pasta. Hinner med en drink på Ceremony också, en bild på deras tequila och habanero drink som är suverän, jag höll mig till vatten då jag kör.

IMG_3803  Iväg till flygplatsen vid 10,30 och åker och plockar upp resväskan och åker hem och sover, jag har bokat brunch imorgon bitti klockan 9.30 och det tar 40 min dit kanske om vi har otur, så sova får vi göra på onsdag i nästa vecka, vi har ett fullspäckat schema från och med nu.

Dag 3871 – Shoppar BCBG Kläder till min Orange Fluga

Dag 3871 – Shoppar BCBG Kläder till min Orange Fluga

Dag 3873 – Turistar i Venice beach

Dag 3873 – Turistar i Venice beach

Newer post

Post a comment