Dag 3883 – Lagar blåbärskräm

Jätterea på blåbär, tydligen säsong här just nu för du får 1 liter för 25 kronor. Så jag gör snabb blåbärskräm på morgonen innan jag ska rusa iväg för min första syklass. Dock använder jag bara hälften av mängden sockret som ska användas, vi gillar inte socker Javier och jag, och vi får tillräckligt av det i allt vin vi dricker 🙂

IMG_4096
Har syklass för att lära känna min maskin mellan klockan 11 och 12 idag och vi går igenom alla fötter och bland annat så lär jag mig göra knapphål vilket är superenkelt på en Viking, jag är så lycklig och den är så söt.

IMG_4097Åker till studion för sista röstinspelningarna, och sen blir det lunch på Burbanks bästa sushiställe som Javier har ätit på sen 90 talet 🙂 Uni på tallriken nedan och något som vi älskar att avsluta våra sushimiddagar med.

IMG_4099
Tillbaka till studion för möten och sen hem och redigerar. IMG_4100

Jag ställer iordning mitt kontor så att min symaskin får plats och sen redigerar resten av kvällen, jag är nog världens lyckligaste tjej. Har även börjat ta foton och screenshots av kläder jag gillar som jag ska börja göra, den vita blusen i fotot nedan är ett sådant exempel och den är ursöt.

IMG_4103

Dag 3882 – Köper ny Symaskin, en Viking från Husqvarna

Dag 3882 – Köper ny Symaskin, en Viking från Husqvarna

Dag 3884 – Javiers födelsedagspresent anländer från Mexico

Dag 3884 – Javiers födelsedagspresent anländer från Mexico

Newer post

Post a comment