Dag 3904 – Javier flyger till LA

God morgon världen, här är klockan 4.30 och vi har precis stigit upp, gäsp. Jag ska köra Javier till flygplatsen i Cancun, han ska flyga tillbaka till Los Angeles idag för några dagar, och jag stannar kvar i Playa för att jobba och plugga. På eftermiddagen har Mammita bjudit med mig att göra naglarna hos sin nageltjej och jag väljer en stark rosa färg, såg en film där tjejen valde en svagt rosa färg och då var man tydligen tråkig som person så lika bra att välja lite energi då. De har gelfärger här från Kung Fu Panda, varför någon nu skulle tycka det var häftigt.  IMG_4533

Efteråt så går Mammita till kreditbanken för att skicka pengar till sin syster i Colombia och en väldigt annorlunda bank måste jag säga, här säljer de allt på kredit.
IMG_4532
Medan Mammita gjorde sina gelnaglar så gick jag en runda i varuhuset och hittade svarta tenniskor från Reebok som jag kan använda här i Playa när jag vill gå och gå ut på en och samma kväll. Samt nya solglasögon från Marc Jacobs, japp jag vet att det är samma som jag redan har men nu slipper jag resa med dem, kan lämna det gamla paret i Playa och ta med det nya till LA.

IMG_4534

Så nu är vi bara tre stycken i huset så lagar mat tillsammans och har en jättemysig kväll med de gamle.

Dag 3903 – Planerar min vårgarderob

Dag 3903 – Planerar min vårgarderob

Dag 3905 – Frukost på stan

Dag 3905 – Frukost på stan

Newer post

Post a comment