Dag 3913 – Te och mat mot inflammation i kroppen

Det är ändå underbart att vakna upp i en tempur-pedic istället för vår hyfsat taskiga madrass i Mexico 🙂 Så medan jag var i Mexico så spenderade jag lite tid på att googla på mat och drycker som tar bort inflammation i kroppen. Och den absoluta bästa ingrediensen är Gurkmeja, och då speciellt ett te, jag som äter inflammatoriska tabletter varje dag måste det ju göra underverk för. Följande te ska vara fantastiskt mot inflammation: skär ingefära och gurkmeja i små bitar, koka på spisen i 5 minuter i några koppar vatten, låt det dra på svag värme i ytterligare 10 minuter efter det. Skiva citron, en klick med honung och för smak svart te och lite svartpeppar i en tillbringare, häll över teet och låt det dra i några minuter. Jag slängde faktiskt i gurkmeja då jag även hade det som krydda i tillbringaren (Gurkmeja är Turmeric på engelska) När du serverar det så klicka i en matsked med kokosolja, och njut. Jag blev så exalterad att jag drack nog en halv liter min första dag idag, samt då kokosoljan smakade fantastisk fick i mig en halv kopp om inte mer, det här kommer göra susen. (Se imorgon om du tar för mycket kokosolja, inte bra) Tar fortfarande teet en månad senare men när jag nu serverar det så slickar jag i lite mer honung samt en matsked med äppelcidervinäger och tror bestämt magen är bättre.
IMG_4658
Tar även en sväng upp till Berolina för att shoppa bröd till Javier och då det är St Patricks day så har de grönt bröd dagen till ära 🙂IMG_4660
Gick även igenom parken i Glendale för att jag skulle prova skor på Bloomingdales men de hade inte de jag ville testa, men parken var fin.
IMG_4663
På min shoppinglista som även innehöll vad jag kan servera till Javier som inte gillar grönt, som surkål och pizzasallad, så innehöll den även de bär jag måste äta mer av. Så idag handlade jag även korv, blandfärs och surkål på tyska affären i Glendale innan jag shoppade resten på Whole Foods.

ShoppingListLA
Hem och gör Mobergs rotmos som jag serverar med surkål, korv och en röra på senap och pepparot. Nu har han fått i sig massvis av grönsaker utan att ens veta om det 🙂 Smakar ljuvligt.
IMG_4665
På kvällen firar vi fina Cia i Studio city med middag och drinkar på the Granville. IMG_4667
CiasBdayParty

Dag 3912 – Deltas flygplansmat är suverän

Dag 3912 – Deltas flygplansmat är suverän

Dag 3914 – Urk mår inget bra – Kokosoljeförgiftning?

Dag 3914 – Urk mår inget bra – Kokosoljeförgiftning?

Newer post

Post a comment