Dag 3923 – Påbörjar pappas drömresa

Idag går vi upp vid klockan 6 för att hinna komma så långt som möjligt på vår resa upp förbi San Fransisco och till Redwood skogen. De gigantiska träden som är flera meter i omkrets. Börjar med vinprovning på Bacara resort och här är vi ju medlemmar så då kostar det ingenting att prova samt så får jag ha med mig gäster. Malena shoppar viner till sin Sommelier på jobbet och jag några flaskor att ha med på resan.

FB_BacaraWineTestingmFamiljen
Vidare ner till Los Olivos och äter lunch på Wine Merchant cafe, Los Olivos är så himla gulligt.

FB_LosOlivosLunchRMRIMG_5387 IMG_5389
Jag älskar Los Olivos, hade de bara haft fler restauranger så hade jag nog kunnat bo här. Men tror inte de ens har en sushirestaurang här och det är ett måste.
IMG_4872Vi kör på 1:an norrut och landskapet är fantastiskt, ser jordgubbar som vi stannar och köper och det var visst massor för 35 dollar 🙂

IMG_4869
FB_MalenaShopparJordgubbar
Jag skojar inte när jag säger att Oliver 7 år åt mer än hälften själv…IMG_4870
IMG_4873
På kvällen kör vi förbi Golden Gate Bridge i San Fransisco och vi har bestämt att köra 2 timmar till innan vi letar upp ett hotell.

FB_RoadtripGoldenGateBridge

Precis norr om Sonoma stannar vi för natten och aldrig i min vildaste fantasi så trodde jag att jag skulle köra förbi ett vindistrikt som Sonoma utan att stanna, gråter mig till sömns 🙂 Efter incheckning går vi över gatan och äter middag. Trötta men lyckliga.
IMG_4874

Dag 3922 – Nedcabbat till Venice Beach

Dag 3922 – Nedcabbat till Venice Beach

Dag 3924 – Redwoodskogen Norr om San Fransisco

Dag 3924 – Redwoodskogen Norr om San Fransisco

Newer post

Post a comment