Dag 3925 – Träffar våra släktingar som varit borta sen 1965

Så jag har bokat dubbelrum till pappa och två dubbelsängar i ett rum som vi 4, Oliver, Malena, Robert och jag har delat på, jättemysigt. Vi kommer ju in sent och åker tidigt så har inte bokat några fina ställen heller, men jag har läst på reviews så att de inte har någon ohyra eller annat otäckt på rummen och de måste vara minst 3-stjärniga. Men jag har bokat utanför de stora städerna och då blev det också billigare. Idag ska vi åka till Eugene i Oregon och träffa barnbarnen till Farfars syskon som vi förlorade kontakten med runt 1965 men som jag nu har hittat tack vare en begravningsnotis online och därigenom kunde hitta släktingar på FB. Så vi träffar dem på lokala pizzerian i Eugene, och vi får träffa Ava, och hennes son, samt hennes kusiner Evelyn och Gary och Evelyns man, jättekul. Här går de genom gamla fotoalbum.

IMG_4934

IMG_4936
Vi lämnar dem men kommer ses igen, underbart möte. Ser ni det vita berget där borta? Så häftigt.
IMG_4940
Köpte godis till Oliver som han ville ha och det visar sig vara klubbor som man sen doppar i ett pulver i toalettstolen, gottigt tycker Oliver, äckligt tycker jag. IMG_4941
Idag sover vi över på ett motell som påminner om Twin Peaks, faktum är att det spelades in inte långt härifrån. Vi har myspys på hotellrummet, spelar spel, dricker vin och pratar, älskar min familj.
IMG_4942 FB_WineInMotelmSyskonen

Dag 3924 – Redwoodskogen Norr om San Fransisco

Dag 3924 – Redwoodskogen Norr om San Fransisco

Dag 3926 – Kommer till Royal City

Dag 3926 – Kommer till Royal City

Newer post

Post a comment