Dag 4173 – Gör ögonfransförlängning i LA

Åker och gör naglarna hos min nageltjej Vivi på morgonen. Tar fortfarande med mig eget nagellack när jag gör naglarna, och mina favoriter är fortfarande denna specialutgåva från Chanel på fötterna och ett rosa Tom Ford nagellack på händerna, en vacker dag ska jag byta.

IMG_5730

Så när jag sitter där som bäst och funderar på min födelsedagshelg som kommer upp nu i helgen så berättar Vivi att hon precis gjort ögonfransarna på sin mamma och när jag tittar på henne så är hon så fin, ser naturligt ut och inte en sådan där apful linje av för mycket fransar, ser inte klokt ut, inte jag på bilden nedan, bara en väldigt apful bild på ett fruktansvärt dåligt fransförlängningsjobb 🙂

FulÖgonfransförlängning

Har kompisar som går och gör det på jättefina salonger och jag var på väg dit också, men så ska man hålla på och fylla på med jämna mellanrum, och ingen av dem ligger nära mig. Jag får köra i 30 minuter och det funkar inte så bestämmer mig för att prova Vivi och blir det inte bra så faller de ju alltid av.

Det tog 1.5 timmar och jippi jag blev supernöjd, så för 90 dollar så kommer jag inte behöva mascara på några veckor. Ser så jäkla naturligt ut.
IMG_8740
På kvällen äter jag middag med Tina på vårt lokala stekhus, sitter i baren och myser, det är så himla god mat på Boneyard. IMG_8748

En väldigt bra dag som vanligt.

Dag 4171 – Börjar dagen med frukost på Beachklubben

Dag 4171 – Börjar dagen med frukost på Beachklubben

Dag 4174 – Tillbaka i studion

Dag 4174 – Tillbaka i studion

Newer post

Post a comment