Dag 4174 – Tillbaka i studion

Busy vecka, arbetar hela veckan i studion, vi ska dubba Blair Witch 2 till Spanska och på kvällarna har jag dels ett organiseringsprojekt en kväll och sen har jag vänner jag inte sett på månader. Allt så att jag kan åka iväg och fira födelsedagshelg. Doktorn återkommer idag och jag har fått en tid den 17 oktober på morgonen, och måste skriva in mig på sjukhuset kvällen innan senast klockan 22.00.

Och, ett stort jäkla ock, önskar jag hade vetat detta när vi fortfarande var kvar i Mexico, allt är så mycket enklare där… Jag måste ta reda på min blodtyp ifall de måste ge mig blod under operationen, och när jag ringer dem som tar tester så måste en doktor först godkänna att jag tar dessa tester och sen ge mig en remiss till laboratoriet. Så vi pratar 3000 kronor minst, antagligen det dubbla för att i USA få reda på vad jag har för blodtyp, suck. Ger upp och ringer min gratisklinik, den för fattiga människor och de ber mig komma in så fort jag vaknar, så imorgon innan studion ska vi åka dit, kommer betala 200 dollar och de tar testerna där, voila.

Det blir 9 timmar i studion, och för att bli klara så fort som möjligt så har vi inte bokat in några luncher, istället gjorde jag zucchini lasagne igår som jag har med mig så det blir 10 minuters paus och slänga i sig. Fortfarande nöjd med mina fransar…

IMG_8753

Dag 4173 – Gör ögonfransförlängning i LA

Dag 4173 – Gör ögonfransförlängning i LA

Dag 4175 – Drar blod

Dag 4175 – Drar blod

Newer post

Post a comment