Dag 4182 – Opererar bort tumörer och livmoder

Sov inte så gott i natt, låg och var orolig för den där jäkla ryggmärgsbedövningen men försöker fokusera på att den är över på 10 sekunder. Vid 6 kommer de och väcker mig, jag har förberett redan med att ta bort allt nagellack och alla smycken och rakat mig därnere. 1 timme kvar till ryggmärgsbedövningen… Jag får stödstrumpor och rullas sen in till uppvaket, där jag blir inskriven till operationssalen. Min läkare dr. Loya kommer förbi och hälsar och kollar så allt är bra och sen är det dags att lägga sig på operationsbordet, känner mig som ett kreatur inför slakt, en skrämmande känsla när du vet att de ska skära i dig. Får lägga mig på sidan och min smärtlindringsdoktor kommer in och hälsar, dags för den där förbaskade ryggmärgsbedövningen. Och 10, 9, 8, 72, 45 51, 79, 34, 66. Svårt att räkna rätt det gör så jäkla ont, men det tog bara 9 sekunder. Men inte alls lika farligt som det var förra gången, då satt jag upp, tror det är bättre att ligga ner. Efter operationen så kommer ryggmärgsbedövningen att fungera som en kateter för att ge mig smärtlindring den vägen, och jag är ju en barnrumpa så det kommer nog gå åt massor. Operationen tog 1.5 timmar längre för att bakom de myomas vi såg på ultraljudet så hittade de en bjässe på 12 centimeter så ärret blev lite större än de räknat med från början. Usch, så en på 12 cm, en på 4.5 cm, en på 2 cm och sen några på 1 cm, plus att de tar bort livmodern. När jag vaknar till på uppvaket så gör det ont, sablar och snabbt kommer de med mer smärtlindring och sådär håller hela min första dag på. Har fått blommor vilket gör mig lite gladare iallafall samt känslan av att aldrig mer ha mens, jippi snart ska vi glädjas åt detta faktum…

IMG_8923

Där på den där superhårda soffan ska min älskling sova, vi har fått en svit så de kommer med sängkläder till honom. De är verkligen jättegulliga här. Och min läkare sa att jag är ovanligt stark, en mespropp när det gäller smärta men stark är jag.

IMG_8925

Får äta mat till kvällsmat, jippi första dagen över. Så får smärtlindring genom ryggmärgsbedövningen samt extra genom droppet i handen, imorgon kommer jag må bättre.

IMG_8926

Dag 4181 – Romantisk middag i Cancun

Dag 4181 – Romantisk middag i Cancun

Dag 4183 – Fortfarande ont men får börja gå

Dag 4183 – Fortfarande ont men får börja gå

Newer post

Post a comment