Dag 4195 – Citron och Ketchup i håret

God morgon underbara Playa del Carmen, solen skiner och poolen är härligt varm, och här sitter jag och inte får gå ut 🙂 Men läste på internet att ketchup tar bort det gröna från håret om man till exempel har fått det missfärgat av vatten. Och att det kan ta bort det gula i håret om man har slingor, så jag bestämmer mig för att testa, så jag kommer lukta pommes i en timme, värre kunde det ju varit.

IMG_9025

Slänger även i citron i hårbotten för att håret ska bli ljusare och ketchup på ändarna, spännande. Före och efter 1 timme i solstolen ute, så jäkla varmt och tycker ingenting hände. Men har ju inga gråa hårstrån än iallafall 🙂 Också väldigt länge sen jag klippte mig så textar min frisör Maranda idag och ber om en klipptid så fort jag kommer tillbaka till LA.

IMG_9028IMG_9029

Följer den här svenska tjejen på Instagram och älskar det faktum att hon blandar svindyra plagg med plagg från affärer som vem som helst har råd med, den här toppen från Zara är ju ursöt.

IMG_9022
Och har fått beställning från pappsen som vill ha nya Rockports så det handlar jag online idag, har bokat resa hem till Sverige den 20 september och kommer vara där i två veckor. Har bokat med Norwegian och bokat plus så att jag kan ta med en resväska dit, köper en billig som jag kan fylla med presenter och sen lämnar jag kvar den där. IMG_9023

 

Vi lagar mat på kvällen, mina gamlingar och jag, det är väldigt mysigt att umgås med dem.

Dag 4194 – Bygger om – igen

Dag 4194 – Bygger om – igen

Dag 4196 – Pusslar färdigt

Dag 4196 – Pusslar färdigt

Newer post

Post a comment